Charlotte och Super Siren rider Burghley!

Jag följer en fälttävlansblogg på sajten e-venting, Playing with the big boys heter den och skrivs av en tjej som rider på amatörnivå (hon jobbar alltså inte med hästar och rider inte som yrke, hon rider på fritiden). Hon har banne mig ridit Burghley nu i helgen med sin enda häst (som hon ridit in själv). Heeeeeelt sjukt!!!!

Hon har inte skrivit nåt än (förståeligt) efter det men jag har sett deras ritt på webb-TV och bad till gud (jag som inte ens är religiös) att de skulle komma i mål ”safe and sound” i terrängen! Det är ingen liten bana det där. HE-RE-GUD. Satt och grät som jag vet inte vad när de gjorde det, kom i mål alltså, och jag känner inte ens den här tjejen! Tycker bara hon verkar så himla bra och klok, och MODIG! (samma sak med hennes storhoppande häst med ett hjärta av guld) – och det är så sjukt coolt att tävla på den nivån mot i stort sett bara proffs. Jag skulle aldrig våga rida 4-stjärnig fälttävlan, jag mår lätt illa bara av tanken, men SOM den här tjejen och hennes häst gör det! Hatten av.

Presentationen av Charlottes blogg

Go Charlotte and Super Si!!!

Skärmavbild 2015-09-07 kl. 21.55.04

(Klicka på bilden för att komma till VOD-sajten för Burghley, får ni inte upp Charlotte och Sirens terrängritt så sök på Rider: Charlotte Brear, Horse: Manor Missile! Och så väljer ni Cross Country. Ni kan även kolla på Dag Albert och Ellen Svennerstål såklart. Med flera fälttävlansproffs!) 🙂

På tal om fälttävlan i Storbritannien så är det ju snart EM i Blair Castle, Skottland. Bibbi och Agneta ska dit, jag är hemma och är hästvakt. Buhu… Men SVT sänder hoppningen och terrängen live! Jag försöker intala mig att jag kommer se bättre hemma i soffan…

En reaktion på ”Charlotte och Super Siren rider Burghley!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s