Naijjjjj!!!

Alltså, jag är ju NOG nervös över att rida fälttävlan om några veckor. Och så är den enda träningen på den banan imorgon kväll!

Linda Algotsson som vi tränar för ska till Polen och tävla nämligen. (Och komma tillbaka sen såklart, såg att hon ska rida samma klass som jag fast på en unghäst, haha)! Förresten är det alla möjliga ”fälttävlanskändisar” som ska rida på Udden, kul! Folk vill väl passa på nu inför den tråkiga vintern, och Udden är ju dessutom en väldigt fin tävlingsplats.

Jag KAN bara inte komma loss imorgon kväll, vi har hoppträning för Jens och eftersom Agneta åker till Blair så är det jag som organiserar allt och tar betalt osv. Som tur är tycker Linda att vi är tillräckligt bra för att träna själva på banan, så det får vi göra. Hoppas jag får med mig Agneta på det. Man får (och ska) inte träna terräng själv. Håll tummarna! Annars vete tusan om jag startar. MÅSTE träna innan. En terrängträning (på fel bana dessutom) på hela säsongen är liksom lite för lite för att komma back in business för vår del.

Telleman var duktig igår, vi red ut först och sen trimmade jag lite på banan. Tränade på att sitta kvar i min ”skrittkropp”, och byta till ”galoppkropp” först efter att han tagit ett språng i galopp för skänkeln, oj vad nyttigt! Jag red med vanligt bett och inte tjo-faderittan-hacket. Stor skillnad, som tur var. Måste ta mig samman nu inför helgens dressyrtävling med laget! 🙂 Får man rida fram sin häst i tre timmar inför varje start tror ni? 😉

På tal om tävlingar så blev jag peppad på att träna inför en WE-start. Vad snopet att det inte är i oktober som det först stod i TDB, utan nu är det flyttat till den 8:e november!! Ja ja, men då hinner vi väl träna i lugn och ro i allafall. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s