Måndag

Jahapp gott folk, det är måndag!

Inser precis att enda dagen jag kan träna terräng på hela veckan är på fredag, och sen stänger Uddens bana på lördag. Håll tummarna för att det går att få till. :S

Idag blir det nog ut i skogen för Tellepelle sprattelskrälle, den älskade raket-laman. ❤ På torsdag är dressyrträning inbokad för en av domarna som på sistone gett oss usla poäng. (Helt förtjänade dessutom). Ska bli spännande! Träna träna träna. Det är grejor det.

Hittade förresten en övning som verkar väldigt bra för speedade raket-lamadjur som inte vill vänta i galoppen. Den ska jag omedelbart testa! Kan säkert funka bra för långsammare djur också som blir lite långa och/eller oengagerade i galoppen. Kolla här! 

Grattis Sverige till fixat OS-kval!! Och Michael Jung, alltså, vilken ryttare. På en åttaårig häst. Vunnit alla mästerskap som finns, på fyra olika hästar. Jag har inga ord. Är han från denna planet??

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s