Krasslig, och fix och trix

Idag har jag nån slags filmfestival-baksmälla i form av sjukt ont i halsen och huvudvärk. Jobbade sent igår kväll med just en filmfestival. Det var väldigt trevligt och blev lyckat. Men idag är jag hemma och vilar mig och dricker te med honung. Ikväll måste jag dock rida, nu har Tell vilat i två dagar. 

Eller måste och måste, allt är väl relativt. Om jag mår så dåligt att jag inte kommer upp på hästen skiter jag i det såklart. Då får jag väl longera honom, träna frihetsdressyr eller nåt annat. Motion för kroppen och huvudet behöver han iallafall. Och kanske jag med. Imorgon ska vi träna dressyr för en ny tränare, det blir spännande. Hoppas jag mår bättre då.

Usch jag hatar att det är så svårt att få ihop nån träning inför fälttävlan nästa helg. Jag vill rida den tävlingen mer än nånting annat, men jag måste träna terräng åtminstone EN gång före. Det är inte sjysst mot varken mig själv eller hästen att komma dit oförberedda.

Som det ser ut nu så KANSKE jag kan få med mig nån att åka och träna där på fredag. Sen stänger nämligen banan, och då är det kört. Hade detta varit förra året så hade jag såklart åkt och tävlat utan tvekan, då hade vi ju rutin och hade ridit rätt mycket terräng, men den här säsongen har ju varit helt annorlunda och en enda terrängträning (på fel bana) räknar jag tyvärr inte som godkänd förberedelse. Suck. Det är ju 13 mil till Udden dessutom, så en jävla massa körande blir det. 26 mil för att åka och träna, sen 26 mil till stilterrängen och sen 26 mil igen till fälttävlan. Hahaha… så för EN tävling kommer jag (kanske) ha kört nästan 80 mil med släp. Varför bor jag inte i Skåne… *gråt gråt gråt* 😉

IMG_7208

Känner mig lite som Thelma och Tanya. Vill bara ligga och mojsa mig och vila hela dan.

En reaktion på ”Krasslig, och fix och trix

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s