Bara elände

Igår i skogen kände jag i traven att Tell inte var fräsch, hoppade av och hittade en stor sten i ena hoven. Gick hem med honom. Min fina kille, han skrittade snällt bredvid mig och buffade med mulen. Han verkade inte alls förstå varför vi skulle gå hem. Söta, fina, goa Tell. 

Idag är han fortfarande inte bra, inte jättehalt men nåt är det ju. Dessutom travar han med rumpan in åt vänster, mycket märkligt. Ringde och ställde in träningen ikväll. Så himla TRÅKIGT!!!

Antagligen blir det ingen terrängträning heller imorgon, och i helgen skulle jag ju rida för bästa Lisa. Suck. Dessutom har jag blivit jätteförkyld så jag känner för att gråta bara på grund av det. Som om det inte räckte så har min lilla röda saab Ann-Christin börjat med ett märkligt ljud när man kör, jag åkte förbi saab-specialisten Weine som bor granne med stallet och han hjäpte mig lista ut att det mest troligt är nåt diff-lager i växellådan. Kul. Ska byta växellådsolja och hoppas på det bästa. Så nu är det bara att snyta sig, ta fram verktygen och hissa upp bilen.

En annan grej – det har visat sig att arrangören räknat fel på lagtävlingen i helgen, så vårt lag från VFK kom tvåa!! Vi skulle alltså fått gå in på prisutdelningen. Nu sa de ju att vi blev trea, och det var bara två placerade lag. Så snopet! Jag ville ju ha rosett… för en kämpainsats om inte annat! Mitt resultat var ju inget vidare, men är man med i laget så är man. Får väl se om vi får våra priser i efterhand. Hoppas det.

Ajöken.

/i

4 reaktioner på ”Bara elände

  1. idooooos skriver:

    Men fan vilken jäkla otur! Jag som lilsom har längtat till din terrängträning imorrn!!
    Hoppas han snart är fit for fight igen. Kan ju kanske ha blivit en hovböld..?
    Och Ann-christin…tur du är händig Ida!! Fatta jag liksom, har lämnat in bilden för 15 papp senaste månaderna. Det får man en riktigt fin begagnad dressyrsadel för..
    Kram på dig. Upp med hakan 💗💕💗

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s