Tänk om hästar kunde prata

Tell är inte bra än tyvärr. Jag tror jag kan behöva kalla in det tunga artilleriet, han säger nämligen ingenting så det är omöjligt att veta vad som fattas honom.

Jag gick en skrittpromenad med honom i det fina vädret, han skrittade på fint. Inga problem där. Det är i traven som han liksom spänner ut hela vänstersidan och drar till höger med huvudet och springer som en spänd banan. Det är tydligt att det är nåt som gör ont. Även om han har öronen framåt som vanligt. Har han vurpat i hagen och dragit till ryggen? Smällt till ett revben?? Det kan vara vad som helst.. 

Pratade med vår duktiga equiterapeut Sophie, hoppas hon kan komma ut så snart som möjligt. Jag kommer boka en tid på kliniken också men det är sällan man får komma inom två veckor. Och såhär kan vi ju inte ha det. 

Tell är väldigt tuff av sig när det gäller smärta, (även fast han är en fjant i många andra avseenden här i världen), han kan alltså ha rätt rejält ont utan att visa det. Detta kan både veterinär och hovslagare intyga.. Antagligen är det hans instinkt att överleva till varje pris. 

Min älskade lilla häst.. Kan han inte bara säga vad det är.. ❤️😞

Imorgon ska nog min kompis Freddie rida på Lisaträningen istället för mig, kanske åker dit och kollar på dem. 

Snart ska jag skjutsa in Matias till stan på en ölkväll med hans bryggerikollegor, de skulle ha nåt event på en restaurang där deras nya öl serveras. Själv ska jag bara ligga i soffan och äta godis och dricka te tänkte jag. Hoppas den här förbaskade förkylningen släpper snart. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s