Roadtrip 1

Idag var det roadtrip norrut på 23:an. Åseda here we go. 

Håkan Crantz var en otroligt trevlig fysioterapeut, jag gillade honom jättemycket. Tell uppförde sig sitt allra bästa. Det hade ju varit bra om han hittat nån bristning eller nåt annat i kroppen på min kära lilla kamel, men det var bara några mindre spänningar så som lite i ländryggen och lite i baksidan av låren. Men inget allvarligt. Tell fick ha såna där mysiga vibrerande plattor på, och stod och gäspade och njöt. Så det var väl inte i onödan direkt vi åkte dit, Håkan tyckte Tell var en jättetrevlig häst som i stort sett var väldigt fin i kroppen. Det var säkert skönt för honom att bli masserad, böjd och sträckt åt olika håll och få lite massage i de spända musklerna.

Håkan kollade rätt mkt när jag sprang med Tell också, både på rakt spår och volt. Sa att Staffan får lite att bita i här, det är inte helt enkelt, sa han. Men både han och jag tycker höger fram och höger bak, det kan ju förklara att han kränger till vänster för att avlasta. Suck. Håkan är även hovslagare, så han nöp ordentligt i tassarna men inget där. Johan, vår hovis, har ju också gjort det så nu kan vi nog utesluta både musklerna och hovarna.

Ja ja, det blir 23:an söderut imorgon bitti då. Mot Löberöd och hästkliniken! Hoppas Staffan kan hitta vad det är. Håll tummarna.

Skärmavbild 2015-09-24 kl. 21.21.48

Besök på Stall ElMa utanför Åseda. Jättemysigt stall, och otroligt vacker natur! Tell åkte snällt t o m på små små guppiga slingriga gamla vägar. Är man smålandshäst så är man. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s