Roadtrip 2

Idag har vi varit i Löberöd, Tell och jag. Det var sådär tokfint höstväder så man mycket hellre hade låtit bli att stanna hos Staffan och istället kört vidare ner för backen till Teds terrängbana på Revingefältet… Men men. 

Tell har varit en stjärna, så duktig häst. Åkt jättefint och varit duktig på kliniken också. 

Domen blev halt på båda fram och lite på h bak. Röntgen osv visade ingenting förutom att han är hel och fin. (Men dock överansträngd på något vis eftersom han var halt, och det var ju strålbenshälta. Fast inget var trasigt eller så.) Det var ju bra. Behandlades i hovleder och strålbenssäck i båda fram och en liten spruta i det gamla dåliga bakknät också. Det ska nog göra susen. Har fått instruktioner till hovis också om att han ska skos med ringskor och sidokappor fram.

  
Det tog en evig tid, men det gör ju det med hältutredningar. Springa, longera, bedöva, vänta, springa igen, longera, droga häst, röntga, fundera, behandla, linda, åka hem. Fyra timmar var vi där, plus köra dit och hem (6 h).

  
Det kändes iallafall jättebra. Staffan verkar så lugn och då är jag ganska lugn också. Det ska nog bli bra. Hoppas det iallafall. 

Dagen började tyvärr hemskt med att de som var före oss på kliniken bara grät och grät, de hade precis tagit beslutet ta bort sin häst. Fy faan alltså. Jag grät också fast det inte ens var min häst. 

Nu ska jag vila mina arma nerver och min trötta kropp. Imorgon ska jag plocka äpplen till Telleman som är instängd i sin box. Det har han nog inget emot. Äpplena alltså. Älskade, älskade häst! ❤️

  
Hej svejs! 

5 reaktioner på ”Roadtrip 2

 1. idooooos skriver:

  Duktiga Tell!
  Vad skönt endå att han visade så tydligt att han hade ont! Då är det ju lättare att veta när han inte har ont längre, dvs snart!
  Du är en fin människa du Ida. Tell ska vara glad som har dig ❤️❤️❤️

 2. Beata skriver:

  Så bra att han hittade vad som var felet och att det gick att behandla. Hoppas allt går bra och art han frisk eller åtminstone bättre nästa gång du ska dit.
  Förstår att du grät för den andra hästen, det hade jag också gjort.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s