Roadtrip 3

 Jo, jag for faktiskt på roadtrip idag igen! Jag måste vara min fars dotter. 😉

Idag hade jag inte Tell med mig, det var ju meningen egentligen att vi skulle ridit 90-klassen på den här tävlingen. Men nu när det är som det är så åkte jag dit ändå och tog med mig kameran. Jäklar vad bra bilder det blev om jag får säga det själv! Ska försöka få ordning på dem bara så ska ni få se. Sämre kan man ju ha det än att stå på en vacker terrängbana vid havskusten i strålande sol. Rätt soft att vara på tävling utan att tävla faktiskt. 😉

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 00.37.23

Skärmavbild 2015-09-27 kl. 23.50.40

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 00.34.03

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 00.43.27

Telleman fick börja gå på promenad idag, det tyckte han var lajbans. Han höll även på att bli vält av en schäfervalp ungefär i hans egen storlek. Det tyckte alla inblandade också var väldigt lajbans. I övrigt är Tell fortfarande inspärrad i sin box, den är ju ändå enorm och han har fönster ut mot kompisarna. Känns säkrast så nu ett tag tycker jag. Vi tar kontrollerad motion när jag är där istället för gud vet vad för gångart i en liten hage. Tycker det känns läskigt att släppa ut en peppad fåle i en liten elhage när han är van att gå i en skitstor sådan. Särskilt om ingen är där. Så vi kör på inspärrningsmetoden alltså. Det verkar alla gilla än så länge. 🙂

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 00.29.29

2 reaktioner på ”Roadtrip 3

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s