En ulv i fårakläder

Tellepelle håller enligt rapport på med akrobatiska övningar i ljusets hastighet i sin box när andra i stallet t ex försöker göra iordning sin häst… Varför är jag inte förvånad.. :S 

Detta är naturligtvis ingenting han vill kännas vid när den arma matten kommer. Då är han så snäll så man kan inte tro att han gjort nåt fuffens alls. Oskyldigare häst har man aldrig sett maken till. Att saltstenen var borta, krubban full med bottensnafs från bädden, hönätet intrasslat i väggen och bädden så att säga är upp och ner, det har inget med saken att göra tycker han. Nu hoppas jag ju att han får klartecken att gå ut i sin vanliga hage snart, annars får jag väl köpa nån sån där ”Likit” hästleksak eller nåt.. en sån kommer han antagligen ha sönder direkt iofs.

Han fick gå ut en snabb promenad, och sen gå ute och äta gräs i sin lilla ruta. Jag lämnade honom faktiskt där medan jag åkte till Kosta och fikade med gulliga Lotta W från Virsbolägret. Så roligt att hon ringde och sa att hon var i Småland! 🙂 När jag kom hem stod Tell fortfarande med nosen klistrad i backen så han har nog hållit sig i skinnet den sprätten. Han är typ i trans när han får äta gräs.

Det är inte så att han tigger heller, min väluppfostrade häst.. ähum… 😉

IMG_1771

4 reaktioner på ”En ulv i fårakläder

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s