Jag har ridit!

Tell har varit snäll och lugn i hagen idag. Utom nu på kvällen när jag kom, då passade han på den filuren! Ett kvällsryck som heter duga…

Jäääääääklar i min låda vad han sprang, och hoppade! Vi har en kulle mitt i hagen och den har jag aldrig sett ngn av hästarna hoppa över förut, så hög är den inte. Shit, jag fick en hjärtattack… Snygg var han iallafall, han blåste upp sig som tusan och visade även sin allra tjusigaste trav. 

Hade inga förväntningar på en lugn och rofylld ridtur efter denna uppvisning, men han hade väl sprungit av sig. De andra skulle ut på en lång runda så tyvärr kunde vi inte följa med på den. Tog en lite kortare sväng istället i skritt och lite lite trav på nykörda grusvägar. Så härligt! Och så glad jag är över att äntligen sitta på ryggen igen på min fina tossesprätt! 😄

Jag ska sätta igång honom nu med lätt arbete under 2-3 veckor. Jag får rida i alla gångarter, men jag tar det lugnt såklart. Det är bara det att Tell också ska göra det.. 🙈

  
Jag har aldrig haft boots på nån häst i hela mitt liv tror jag.. Men nu får han ha på sig dessa så han inte trampar av sig sina nya ringskor som sticker ut rätt mkt bak. Vacker kombo med nya boots, skitiga benskydd och så reflexer på det! 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s