Här händer inte mycket

Hej hej på er! Här händer inte mycket på hästfronten, Telleman har det lugnt och skönt och den arma matten (alltså jag) har av nån anledning bara lust att ligga i soffan och äta chips och snickersglass…

Jag har stått i affären i helgen, sjukt trött i fötterna nu. Man står ju upp hela tiden i 6 timmar. Dessutom hade vi vänner på besök igår som sov över här OCH pubkväll med kooperativet. Det blev några goda öl. Så jag mår helt som jag förtjänar. Men trevligt var det. Jag var inte jättepigg imorse när jag skulle upp och jobba, så kan vi säga.

Tell fick ha vilodag igår pga tidsbrist från min sida, och det önskar jag verkligen att han kunde ha idag med, men imorgon börjar älgjakten (jag HATAR älgjakten!!!) så det är lika bra att passa på och rida ut idag medan det fortfarande är frid i skogen. Dessutom har jag tänkt släppa ihop Tell med Tim och Sonic så det är ju bra om han är rastad före det.

Jag hoppas vi kan vara igång till i november när det är WE-tävling på vår hemmaklubb. Det hade varit väldigt kul. Träffade en stallkompis i affären idag som ska vara med. Får se om jag kan åka på nån träning med dem först och främst om några veckor.

Nu ska jag äta lite kålpudding med lingon och ta mig upp ur soffan iväg till mitt lurviga djur! 🙂


2 reaktioner på ”Här händer inte mycket

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s