Höstinspiration, och biokväll med hästfilm!

Jag måste försöka hålla mig själv motiverad nu under igångsättningen av Tellepelleskrälle den lurvige. Titta på clinics är en bra idé! Ska försöka ta reda på om det händer nåt kul i närheten så jag kan åka dit. Men youtube är ju en bra vän också!

Det här klippet blir man ju väldigt hoppsugen av. Jag känner att jag är nervös redan nu inför Jensträningarna även om det kommer ta flera veckor tills vi är med där igen, och jag vill helst bara vara med på dem om det går bra. Det är kanske lite svårt att garantera. 😉 Men jag vet ju vilken himla go känsla det är när man får hästen med sig och allt bara känns så lätt! Precis som proffsen.

Igår jobbade jag från astidigt på morgonen till jättesent så jag hann inte rida, men jag lyckades få in stallfamiljen Henrik, Agneta och lilla Wilma till mitt jobb för dagen! Dvs biosalongen på gamla fina Palladium. Vi såg den jättefina och spännande äventyrsfilmen ”Legenden om Longwood”. Perfekt att ha med sig en liten ridtjej som dessutom själv har en vit ponny därhemma! ❤ Jag tycker det är viktigt att ungar får se BRA film och inte bara en massa skit. Den här var ju på engelska, men det gick jättebra. Det Wilma inte hann läsa själv eller förstå ändå så berättade vi för henne. Så skönt att huvudrollskaraktären i filmen (en tjej i 12-årsåldern) minsann lappade till en mobbande grabb på bussen, och tog sig själv ut ur en källare och ett brinnande stall med hjälp av att hugga upp dörren med en kofot. Det är ju inte så ovanligt i hästvärlden att vi vet att tjejer är starka och handlingskraftiga även i ung ålder, men tyvärr är det ju en helt annan sak i övriga livet och i filmvärlden. Fler starka, coola tjejer till folket! 🙂

The Legend Of Longwood (1)

Nu längtar jag efter Tell så jag håller på att smälla av. Efter bara en dag! ❤ Förresten är de jättebra kompisar alla tre killarna i nya hagen, två stora bruna och en liten vit! De står och kliar varann och har det så mysigt. Härligt när ihopsläpp går så bra! Så ska det vara. Inga konstigheter liksom.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s