Kvalitetstid

Dagen började med att jag fick räkningen från hästkliniken. Jag var visserligen beredd. Men ändå. 13 000 spänn. Tur att jag ändå aldrig köper några julklappar… :S

Nu har jag skickat in allt jag har till försäkringsbolaget, snälla högre makter gör så de godtar det mesta och helst glömmer att jag ska betala självrisken. 😉 Tror jag skickade in räkningar för 17 000. Minst. Veterinär, fysioterapeut, hovslageri, apotekskvitton på utskriven medicin… det blir ju en del. Försäkringen kostar säkert 6000 spänn om året, men vad skulle man göra utan försäkring. Det går ju bara inte.

Nåväl. Min älskade, älskade häst kom fram till grinden och gnäggade glatt när han såg att jag kom. Då får han gärna kosta vad som helst! Han kan fjäska han. ❤ Jag skyndade mig att sadla och ge mig ut på tur innan det blev helt mörkt. Vi hann med en härlig tur. Red ner mot Gummatorp idag, det har jag inte gjort på jättelänge. Det gick bra, Tell var lite taggad där ett tag men då gick jag med honom en bit. När jag väl hoppade upp igen var han en ängel. Han är så jäkla fin att rida nu alltså, fast jag bara travar några hundra meter åt gången så känns han som en miljon. Underbara, fina häst.

Jag tänkte på det som Linda Heed sa på clinicen (la upp film i mitt förra inlägg, det är den jag menar). Hon sa att man måste uppmuntra och ge hästarna självförtroende så de litar på en, och vill kämpa för en. Det tänkte jag på idag, att jag är så glad att Tell litar på mig. (Någorlunda iallafall). 😉 Förr i tiden hade jag ju bara kunnat glömma att rida ut med honom själv i skymningen. Och nu går det hur bra som helst. Särskilt på vägen hem, HEM fattar han alltid vilket håll det är åt, även om man rider konstiga rundor där han inte ens känner igen sig! Haha. Inbyggd radar.

IMG_7670 IMG_7683 IMG_7688

IMG_7701 IMG_7694 IMG_7696 IMG_7700

2 reaktioner på ”Kvalitetstid

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s