Överlevt 

Jahapp, idag var det dags för Thorsta-rundan. 

Det är ju som bekant älgjakt, och då är det bäst att hålla sig på vägar och inte mitt ute i skogen. 

Tell var duktig. Lite peppad, och höll på att dö av en robotgräsklippare på ett ställe (kan de för helvette ställa in de där nu tack???) och av en hundkennel på ett annat. Suck. Den här rundan är ju lite svår att veta hur äventyrligt det blir dessutom för det är biltrafik på en rätt stor del av den. Nåväl. Vi körde tekniken ”få jättemycket godis och beröm när man är duktig”. Tell fick godis som jag hade i fickan och själv fick jag snus för att lugna mina arma nerver. 😁

Som tur var körde bilarna idag ganska sakta. Annars är det ju sådär kul med en flykträdd häst som får bilar i hög hastighet mot sig på smal väg med stenmurar på båda sidor. 🙈

Vi klarade oss. Tog till och med en liten galopp på vägen hem. Frust frust frust. 👌🏻😊

Imorgon åker Matias och jag ner till Skåne till en av mina bästa vänner och hennes sambo och bäbis. Yeiy! Spontanutflykter ftw!! Nu lyssnar jag på cypress hill och dricker lyxöl. Gammelsaaben Ann-Christine har fått ny växellådaolja också, så det har varit en rätt produktiv dag. Gött. 

Trevlig helg på er! 

2 reaktioner på ”Överlevt 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s