Mys och gos och WE

Tell var väldigt lugn idag. Nästan så jag blev orolig.. 😉

Han var nog bara ovanligt harmonisk idag. Vi tog en tur ut på grusvägarna i skritt och trav och sen blev det lite WE-träning i skritt på banan i strålkastarljuset. Dels för att det blev mörkt och min pannlampa är död, och dels för att det är KUL! 😄 Han kändes superfin. 

   
   
Agneta var iväg med jobbet ikväll så jag tog in alla åtta pållarna och gav dem mat efter att jag hade ridit. Allt gick bra förutom att mamma Thelma var sur över att hennes föl Thilia ville göra allt annat fuffens än att gå med henne in i boxen. Nosa på morbror Tell och morbror Tom tex. Och äta hö ur någons påse. 💕😊 Men hon gick in till mamma till slut! Alla nöjda.

Så mysigt att höra alla pållarna mumsa kvällsmat och mysa. Sen åkte jag hem och lagade musslor. Smaskens!

  

2 reaktioner på ”Mys och gos och WE

  1. Ida skriver:

    Jag nattade hästarna i vårat stall igår också. Håller med om att mysfaktorn är hög på det. Men dom där musslorna hoppar jag nog över. Jag vill ha bränd falukörv & smöriga makaroner vettu 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s