Hahaha

Ingen hästtok har väl missat den rätt roliga beskrivningen av olika typer av hästfolk/ryttare som cirkulerar på facebook bland annat. 

Ifall att ni ändå har råkat missat det kan ni läsa här t ex! Rätt roligt va? Detta är en karikatyr kan man säga, fast i ord. Men man måste ju skratta, och ta det hela med en nypa salt! 🙂

Här är ett utdrag:

Fälttävlansryttare: Hästsportens våghals som inte fruktar någonting. Inget hinder är för stort och ingen häst är för vild. Andra ryttare ser på dem med en blandning mellan vördnad och misstänksamhet då fälttävlansryttaren är den galnaste av dem alla. De är kända för vilda fester och nära gemenskap eftersom tävlingarna håller på under flera dagar. Det viktigaste är att hästarna ska hoppa allt, inklusive brinnande buskar medan exteriören inte spelar någon roll. Därför kan du se allt från Oldenburgare till lådcykellikande väsen på banan.
Kännetecken: Bra skyddshjälm och väst, rider ofta dressyr med martingal på.
Säger ofta: ”Dressyren gick åt @!#%€ men det tar jag in i terrängen.”
Hästar: Allt som kan galoppera och hoppa, fullblod där vitt kan ses i ögonen är inga problem.
Ärkefiende: Dressyrdomare

Förresten är jag sjukt sugen på att skaffa en damsadel! Kolla här så roligt!! Jag känner att jag egentligen borde bo i England. Ser framför mig att alla där antingen rider Badminton eller såna här side saddle races, typ. Fan vad fett! 😀 Mvh galen fälttävlansryttare.