Måndagsmörker

Hu, det är verkligen inte min grej med vintertid! Kändes som mitt i natten imorse, det var ett under att jag kom upp överhuvudtaget. Dessutom fick vi skrapa rutorna på bilen, åkte med grannen Karin så vi kunde hjälpas åt iallafall. 

Jag är alltid morgontrött oavsett vad visserligen. På kvällarna däremot är jag hur pigg som helst. Nattuggla AB.. 

Tell är pigg som en mört och lurvig som en pälsboll. Fixade hans långa man idag iallafall, ett ton hår där med.. 😁 så nu ser han iallafall lite mindre ut som en mammut. Måste komma till skott med klippmaskinen dock. Det är bara det att det kommer ta timmar, och jag har verkligen ingen ork att både klippa och rida. Suck. 

Men – nu kommer nåt kul: mest troligt kommer jag rida WE-träning på fredag! Då är det även clinic på kvällen med en jätteduktig WE-ryttare som heter Maria Säwe. (Som även är tränaren vi rider för). Hurra!! Detta är inne på VFK så det är nära och bra. 

Tror jag anmäler till tävlingen i WE om två veckor så får jag se när det närmar sig om det känns ok, annars kan man ju avanmäla. Men träning ser jag fram emot, även om vi kommer ta det ganska lugnt. Ska bli kul att träna på riktiga WE-hinder och få lite tips. Gudars vad jag behöver inspiration nu, det ska verkligen bli roligt! 

Här är en bild som sammanfattar min status för dagen. Hoppas jag är lite piggare imorgon. 😶🙈😛

  

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s