Päls off, päls on

Igår kom jag äntligen till skott med att klippa Tell the lurvboll. Tyvärr hann jag inte helt klart med finliret för jag fick åka och hämta Matias i Ljungby. 

Nu orkar jag inte göra klart det jag missat men jag tror inte nån ser det. Det värsta har åkt av iallafall. 

Tell var jättepigg idag (som väntat). Skritten och traven var väl ok, men den lilla galopp jag tog var bara att hålla i sig. Jag fick släppa alla ambitioner om att han skulle gå i form osv. Tell satsade mer på the yahoos.. Huvet rakt upp och sprättade på som tusan. Bakbenen var under hästen iallafall, alltid något. Kul att han är så glad och pigg. 😁

Själv har jag fått pälsa på mig, ulltröjor och underställ har åkt fram. Kallt som tusan. Men alltså tunna ulltröjor för 25 spänn på Erikshjälpen kan vara mitt bästa ridplaggsköp någonsin. Så underbart! Varmt och skönt och andas, men inte för tjockt lager under jackan. M-m-m! 

 
Avpälsad häst, och påpälsad jag 

  

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s