WE – wiiii!

Idag gick det inte riktigt som jag tänkt, jag hann inte rida. 😦 Det kom en massa jobb, styrelsemöten och sjungning med mitt band emellan. Ja ja. Sånt måste ju också hinnas med. 

IMG_7870

Att gå bort till postlådan och hämta tidningen Ridsport i pyjamas och rutiga Dr Martens har jag också gjort idag. Schnyggt… Tur man bor på landet…

Imorgon eftermiddag ska Tell och jag på WE-träning i lite lagom lugn och ro (har jag tänkt). Antagligen kommer Tell sätta av som en speedad raketlama, alternativt sprattla så mycket i ren lycka och pepp så att folk kommer tro att det är rodeo och inte WE vi tränar. Det kommer bli spännande… 😉 Särskilt eftersom jag tyvärr inte hann rida idag. Får hoppas att vi överlever, och inte skämmer ut oss allt för mycket.

Jag har anmält mig till tävling i WE nästa helg, en LB bara iofs, men jag är inte helt säker än på om jag ska rida. Får se lite hur formen känns då. Men jag hörde mig själv säga till en kompis ”det är ju inte fälttävlan precis”, och nej, i SÅN kondis behöver han ju inte vara för att gå WE. Men jag vill inte behöva sitta där och känna mig orolig heller.

Orolig är jag såklart ändå, man blir helt nojig när ens häst varit skadad, som bekant. Även om jag tar det lugnt. Det känns ungefär som att att bara jag anmäler mig till nåt så kommer han bli halt igen bara för det. Men det får vi hoppas inte händer. 😛

Här är två suddiga bilder på vårt senaste WE-äventyr i våras, på pay and riden på VFK som gick ganska bra förutom att Tell fick ringklockan i bollen och sprattlade iväg i raketfart baklänges. Skrattar så jag gråter vid blotta minnet.. men kul hade vi! 😀

Skärmavbild 2015-10-29 kl. 21.42.15 Skärmavbild 2015-10-29 kl. 21.39.47

Tips! Nu finns det äntligen en instruktionsbok-sajt för det här med hästar. Grymt! 🙂 Liz som startat upp sajten vill gärna ha bidrag (fast på engelska då), kontakta henne gärna om ni vill hjälpa till och skriva nån bra ”how to”! Här är häst och rid-manualen! http://equestrianhow2.com/

2 reaktioner på ”WE – wiiii!

  1. idooooos skriver:

    Åh så roligt!!! Tell kommer bli överlycklig!
    Klart du ska tävla! Nu är Tell frisk & kry igen & WE är ju väldigt lugnt & mer som sjukgymnastik om man jämnför med hoppning & fälttävlan 😊

    • Ida Qvarnström skriver:

      Alltså SÅ lycklig han var!! Hahahaha 😂 Tack söta du, ja jag får försöka tänka så! Det är verkligen jättekul, och perfekt hjärngympa och inte så brutaljobbigt för kroppen på mitt peppade djur! ❤️ nu är jag jättesugen på att tävla! Ska bara hitta Tells pass som jag tappat bort..(!) 🙈🙈🙈😲

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s