Peppad var ordet!

Jag vet inte vad som har hänt, jag har liksom blivit lite höstdeppig. Dessutom sover jag skitdåligt när det är fullmåne. Eller så är det för att jag tänker för mycket OCH är en nattuggla.. 😁

Dagens WE-träning och clinic var precis det både jag och Tell behövde. Tell var så sjukt peppad att han sprang in i släpet hemma så att han nästan välte mig, och jag behövde verkligen få träna, ha roligt med min häst och rensa huvudet lite. Bara vara här och nu, med min fina (om än något vrålpeppade) häst.

Träningen gick ganska bra. Det var så roligt!! Var först lite sur över att tränaren var sen så det kändes liksom rätt kort, vårt pass. Fast det var det nog inte. Tror vi höll på våra 45 minuter. Det kändes extra kort.. men det var nog för att Tell inte slappnade av en sekund (så jag kunde komma till ridning ordentligt) förrän de sista 10 minutrarna. Då kändes han som en miljon. 👌🏻 Innan det var det som att sitta på en racergiraff på extacy.. Ähum..

Mycket av passet gick åt till att rida övergångar och få honom lugn. Och att stå stilla i halterna var något av en utmaning. 🙈 Quelle surprise.. 😉

Vi fick träna på några hinder iallafall. Klockan, enkelslalom, bordet, tunnor, lansen, flytta muggar, och grinden. Synd att det inte fanns nån bro eller fålla. Jag är lite nervös över om det kommer på tävlingen, och så har vi inte tränat på det.. Men det får vi väl ta då. (En parentes är att tydligen kan det förekomma bank och vattenhinder i WE också! Gud så roligt. Det hade inte varit något problem för en fälttävlanshäst. Även om han antagligen är den räddaste fälttävlanshästen i landet). 😂

Skärmavbild 2015-11-02 kl. 11.48.58 Skärmavbild 2015-11-02 kl. 11.50.37

Världens bästa Matias hjälpte till i affären istället för mig så jag kunde åka tillbaka till VFK på clinic nu på kvällen. Maria Säwe som vi tränade för höll en föreläsning om WE i klubbstugan och sen var det uppvisning i ridhuset med olika typhinder, och frågestund.


En jättebra dag på alla sätt. Jag är så peppad nu att tävla nästa helg! Tell kommer säkert vara galen. Men vad ska man göra.. 🙈😍😂


Ni ser vrålpeppen va? Detta var efter träningen! T o m en slembubbla i ren pepp på herr racer hezt 😂 (som kära Ida såg på min insta, jag hade missat det själv! Hahahaha)! Skrattar så jag gråter!

Tur man har kul i den här sporten va! 😊

3 reaktioner på ”Peppad var ordet!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Kolla upp det! Nåt måste det ju finnas, jag bor ju mer i obygden än vad du gör! 😉 Det är superkul. Och väldigt bra träning. Både hästar och ryttare älskar det! Man tränar dressyr på rätt hög nivå utan att märka det! 😊

  1. idooooos skriver:

    Jag ÄLSKAR Tells uppsyn på den bilden. Hahaha. Som sagt, slembubblan, blicken, pannluggen. Pantis hade tyckt han var skitsnygg om hon såg honom i det ”skicket” Ska vi springtävla & sedan para oss snygging??? Haha 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s