Kan jag få lämna in mig själv på reparation?

Det behövs uppenbarligen en omstart av systemet. Minst. Jag är helt störd i huvudet. Ibland blir jag så sjukt less på mig själv..

Här har jag letat som en galning efter Tells hästpass. Det har varit borta i flera veckor. Nu har jag äntligen hittat det – helt av en slump. I en handväska (!) som jag dessutom aldrig använder. 🙈🙈🙈

Det måste ju ha varit jag som lagt dit det. Finns liksom ingen annan möjlighet. Herregud. Mentalsjukhuset nästa.. 😲😂 Alltså, jag hade fått stryka mig från tävlingen nästa helg annars, och det bara för att jag är så himla klantig och slarvig. Nästan så det hade varit rätt åt mig!! 

  
Idag red jag ut med Louise, en tjej som hjälper till lite i stallet och rider Agnetas hästar. Hon red Tibelle och jag Tell. Sååå härligt att äntligen komma ut på en ”riktig” runda. Superhärligt väder. Tell skötte sig utmärkt. Nöjda pållar och nöjda ryttarinnor. 

Nu har jag mätt den här rundan också med appen, 7,2 km var den. Man kan spetta runt den på 35 minuter men idag skrittade vi rätt mycket och pratade 😊 så då tog den 50 minuter. Glömde stänga av appen när vi kom hem.. 

En helt vanlig arbetsgalopp får appen till 50 km/h!! Kan det verkligen stämma.. Nja.. 

  

2 reaktioner på ”Kan jag få lämna in mig själv på reparation?

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s