Här ligger man i lä

Ni måste kolla på detta. Hästen är helt blind, och hans ryttare/ägare har lärt honom hoppa på kommando samt även lyfta hovarna för att komma upp och ner över bron i WE, som de tävlar i. Jisses. Det känns som att alla mina vedermödor bleknar i jämförelse. Så fint. Vilket samspel och förtroende! Man blir helt varm i hjärtat.

2 reaktioner på ”Här ligger man i lä

  1. Ryttarlivet.com skriver:

    Vad häftigt! Har han alltid varit blind? Jag tänker att det både kan vara positivt och negativt. Positivt i det att om han alltid har varit blind och alltid lotsats mjukt och rätt av sin/a ryttare så vet han ju inget annat än att följa det de ber honom om. Nackdelen är såklart att han inte kan hjälpa till med att lyfta benen på rätt sätt eller bedöma och anpassa avstånd… Det krävs oerhört mycket av ryttaren!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Hästen har fått operera bort båda ögonen av medicinska skäl, vet inte exakt när det hände, men nej han har inte alltid varit blind. Det finns en facebooksida som heter Endo the blind och där kan man följa detta par och se lite fler videoklipp och läsa mer! 😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s