Uteritt på vild häst

Ja tjena alltså. Vissa dagar undrar man vad som rör sig i de där hästarnas huvud.. Särskilt i Tells! 🙈😛 

Red ut själv i eftermiddags, glad och nöjd eftersom jag mirakulöst kom ut när det fortfarande var ljust! Tell var så jäkla fjantig och slog nytt världsrekord i fnorkande. Huvudet var i princip bakom resten av hästen. Ovanför alltså. Han tvärstannade flera gånger och ville verkligen inte framåt. Men nån älg syntes då inte till. 

Nåväl, vi överlevde trots några snabba tvärkast, bocksprång och sprattelincidenter (och ännu mer fnorkande åt random löv som trillade ner) och jag kände mig ändå nöjd med att han är motionerad! Det behövdes…

  
Här ser han beskedlig ut. En ulv i fårakläder.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s