Friday folks

Igår orkade jag inte rida egentligen. Men blev utlurad en sväng ändå, vilket var tur. 🙂 Livet blir ju alltid så mycket bättre när man väl kommit upp på hästryggen! 

Det är det här himla mörkret, att jag aldrig är hemma före kl 22-23 nångång, och allmän trötthet. Men i helgen kommer fina Ämma, en av mina bästa vänner, och det blir säkert nån ridtur i DAGSLJUS för en gångs skull dessutom. Längtar!

Jag vet inte vad som tog åt Tell igår kväll, när jag lade på sadeln så bara slickade han öronen bakåt och såg skitsur ut!! (Jag hade inte ens börjat spänna sadelgjorden)! Det gör han nästan aldrig. Ingen häst i vårt stall surar när man lägger på sadeln! Så märkligt. Sadeln ligger bra, nyligen kollad dessutom, jag tror inte han har ont nånstans heller. Han ville nog bara säga att jag skulle rida barbacka idag igen! 😉

Sen var han iallafall sitt vanliga jag när jag red och bockade och busade i galoppen. Glad och pigg kan vi sammanfatta det som. ❤ Tycker det gick bättre idag när jag försökte rida ”likadant” som barbacka, fast med sadel. Alltså att hålla i magmusklerna men vara avslappnad i benen och rumpan, och inte klämma med knäna. Att rida med balansen lite mer och mindre med musklerna. 🙂

Glad fredagnos på er!

IMG_0706      Skärmavbild 2015-04-29 kl. 23.59.34

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s