En uteritt i sol! 

Hela den här hösten har känts så märklig tycker jag. Fast bra! 

För det första var hela september och oktober väldigt fina, här i Småland iallafall. Och nu i november har det varit väldigt varmt för årstiden, och dessutom knappt regnat nåt! När det väl kommer lite regn blir man helt paff. Samma sak med minusgrader. De har jag helt glömt bort att de existerar.

Jag kollar knappt på vädret i mobilen ens! Jo, en gång har det varit typ storm och då kollade jag SMHI och YR som tusan men då skulle jag ju dessutom på tävling. Annas har det varit mest lugnt och stabilt väder tycker jag. En granne sa idag att det skulle bli minusgrader i slutet på nästa vecka. Jag såg nog ut som ett enda frågetecken. Minusgrader, vad är det?? Så ja, en väldigt bra hästhöst har det varit! (Och är)! 😊

Tell och jag följde med som ridande sällskap när Wilma skulle på hoppträning i Kårestad några km bort. Kolla in Tells happy ears! SÅ nöjd häst!!

Här rider vi förbi Annas gård i Kårestad. Den ligger så himla vackert. Ser ni Nova till vänster? Fina lilla gumman! Novas yngre bror Fayal syns i mitten och bådas mamma Moa är till höger i hagen. På vägen Wilma och Sonic på väg mot träningen.

Så söta ponnyekipage så man smälter! 🙂 Gulligt att alla kommer ridandes dit. Verkligen en ”byaträning” för fröken Anna.

Tell är kompis nu med Sonic. De går i samma hage och kliar varann och är bästa vänner. Men S får ändå ha en röd rosett i svansen i publika sammanhang eftersom han ändå visat några ggr att han kan kicka den lille räven. Även om han i princip slutat upp med det nu. Men ändå. För säkerhets skull.

Efter att ha lämnat av de andra på träningen tog Tell och jag en härlig runda på grusvägarna och genom skogen hemåt igen själva. Tell vet när man är på väg hemåt, även om det är typ en mil hem. Han har radar han! Bästa bästa häst. Guldstjärna idag igen.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s