Väljer träning framför tävling

Hurra! På söndag om två veckor ska Tell och jag på Lisaträning! Yeiyyyy!!!

Jag funderade i ungefär en halv sekund på erbjudandet när det visade sig att det fanns en ledig plats. Sen tackade jag ja! Visst hade det varit kul att rida klubbmästerskap i WE då, men jag får väl låta nån annan vinna den här gången. Hehe. 😉

Nä, men skämt åsido, det här känns verkligen jättebra. SOM jag har längtat efter att rida dressyr för bästa Lisa igen! Vet att hon saknar mig och Tell också. 🙂 Så roligt att ha det att se fram emot. Nu på onsdag ska vi ju hoppa, vilket också ska bli kul visserligen. Vi får försöka hitta lite hoppgalopp idag och imorgon tänkte jag. Ähum… Men å vad jag längtar till Lisa! ❤

Här kommer en gammal bild från en Lisaträning!

Skärmavbild 2014-04-19 kl. 21.41.00

Förresten så vill jag tipsa om ett väldigt bra referat från en masterclass med fälttävlansproffset Paul Tapner, jistanes så många kloka och bra ”aha-moment”-citat! Här hittar ni texten! (Det är ganska långt, häll upp en kopp kaffe och läs i lugn och ro) 🙂

Själv ska jag börja träna direkt på flera saker som han säger, t ex på att ”peka ut tårna lite mer” (bättre det så att man defininitvt släpper knäna och håller om hästen!),  bli bra på att växla mellan 2-punkts och 3-punktssits utan att galoppen ändras,  och alltid lägga till vadmusklerna före eventuella sporrar tar i. Hästen FRAMME i galoppen, men utan att det går fort. Ja. Och typ en miljon saker till. Vi får ta lite i taget. Och ha roligt! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s