Långkalsongspremiär

Ja då blev det vinter här också. Minusgrader och frost i vart fall. 

Jag fick eld i baken att få på vinterhjul på fordon nr 2, släpet har jag inte hunnit än. Hittade vinterjackan och ull-underställ också som tur var. Ikväll ska det börja snöa. Men det smälter säkert bort, får hoppas att jag kan byta däck på släpet nästa helg eller så. 

Tell har fått ta det lugnt i några dagar på grund av att jag själv inte tagit det så lugnt och hållit på med en massa grejor till sent på kvällarna.  Idag var det ju stenhårt överallt så han fick komma ut på en skrittrunda. Mysigt. Även om herr häst var något pigg.. Ähum. Och ALLA inklusive pyroman-grannarna eldar som själva fan såklart. Rök från skorstenar och pannrum går ganska bra, det är värre med eld på marken tycker Tell och fick en fnorkattack och frös fast i marken. 

Söt är han iallafall. Älskade djur. 

  

En reaktion på ”Långkalsongspremiär

  1. Beata skriver:

    Vi fick också eld i baken att få på vinterhjul på både bil o släp.
    Tycker det är rätt mysigt att dra på långkalsonger och hoppa i termobyxorna.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s