Driving rain

Nu har vi sånt väder som jag ser framför mig utspelar sig i fejk-sms-et i mitt förra inlägg.. 

Det blåser och regnar utav själva f-n. Imorgon kommer det bli snöblandat regn och blåst och en plusgrad HELA dagen. Kul.

Nåväl. Det är PLUSGRADER igen, hurray!!! Detta innebar att Tell och jag kunde återgå lite mer till ordningen och rida i alla tre gångarterna idag. (Dessutom har jag införskaffat ridhuskort nu så vi är beredda nästa gång det blir minusgrader).

Det var ju rätt okej ändå att ta det lugnt i ett par dagar och skritta ut långrundor. Det är lite mysigt förutom att det är så jäkla kallt. -12 grader hade vi igår!! Och nu plusgrader. Det går upp och ner.

Idag var Telleman iallafall pigg som en speedad mört och var SÅ glad över att äntligen få galoppera lite. Han var superfin att rida, om än något laddad i början. Som tur är gjorde han aldrig något, det bara kändes som att han skulle explodera. 😉 Fina lille gubben, så roligt att han är så himla fin att rida och bara vill vill vill. Allt är lajbans! Och då tycker ju jag också det.. till och med att rida i regn och blåst mitt i mörka Småland blir toppen då!

Skärmavbild 2015-11-24 kl. 21.29.28.png

Förresten har jag köpt en ny ridväst idag. (Jag älskar västar. Det bästa ridplagget ever!) Fick tyvärr kassera min gamla från Börjes, den har varit en kär vän. Fast antagligen slänger jag den inte utan den kommer få hänga bland mina andra trasiga saker i väntan på att jag kanske nån gång får för mig att kosta på den en ny dragkedja. Och laga alla hålen i fickorna där man tappar ut bilnycklar osv. Och… Ja, ni ser. Så himla typiskt mig. Jag kan verkligen aldrig kasta nåt. Jag är hopplös. Matias blir galen. Jag förstår honom.

Såhär ser den nya västen ut. Snygg va? Kändes inte som jättebra kvalla men det skiter jag i för den var väldigt skön. Och fin. Den förra var inte heller nån vrålbra kvalitet men den höll ändå i sex-sju år.

vast

2 reaktioner på ”Driving rain

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s