Längtar till våren

Okej, vintern har knappt börjat men jag längtar ändå till våren så jag dör. Kommer knappt upp på morgonen pga trötthet, och inser att jag antagligen kommer vara såhär trött till i mars ungefär. 😛

Det finns ju lite olika sätt att ta sig igenom vintern. Eftersom jag är en helt normalfattig hästägare har jag inte råd att åka till nåt varmare ställe, så jag får bliva vid min läst istället och elda och dricka nåt varmt!

Och drömma om våren och sommaren. Det finns lite olika planer att se fram emot! Om nu bara Tell och jag får vara friska och hela. Det hoppas vi förstås.

En plan för våren är förstås att åka till Wirsbo igen och rida kurs och umgås med bästa gänget! Det ser ut att bli av i maj.

Såklart ser jag även fram emot nästa fälttävlanssäsong! Jag vill gärna börja med att träna terräng på Uddens underbara bana, så vi kan rida stilterräng och fälttävlan där i april på deras vårtävling.

Skärmavbild 2014-04-29 kl. 11.31.46

När det sedan blivit sommar ordentligt i juli så är det dags för Bräkne-Hoby, ROKK Sporren, att ha sin första riktiga fälttävlan. Det är självklart med i planeringen att rida där. Vår närmsta bana ju! ”Bara” 10 mil dit! 😀 

… och eftersom vi inte kunde åka till bästa Anne på dressyr- och terrängkurs förra sommaren hoppas jag såklart att vi kommer iväg i år!

Jag är mest sugen på att bara rida WE och fälttävlan under nästa säsong, som det ser ut nu. 🙂 Men det kan ju ändras förstås. Får se. Jag kan egentligen tänka mig vad som helst bara det blir varmt och ljust igen!!

Jag får väl hänga upp nån julstjärna iallafall. Det kan ju bli tillfälle till nån rolig hoppkurs längre fram i vinter, eller inomhusterräng. (Även om jag kommer ta det rätt lugn med Telleman, mest troligt är vi nog inte med på nåt sånt i år). Inomhusterräng rekommenderar jag verkligen alla vinteruttråkade att prova, det dyker ju upp lite här och var! 😀

 


ps. Jag är SÅÅÅ avis på alla er som sitter på läktaren på Friends ikväll och hejar! Tack och lov kan även vi som inte är det följa inomhusterrängen på SVT24 och på nätet. Yihaa! Ikväll kl 20.00! 😀

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 14.28.31.png

 

7 reaktioner på ”Längtar till våren

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja det vill jag gärna! Borde väl köpa biljetter så det blir av! 🙂 Vet inte riktigt vilken dag/dagar som kan passa, världscupfinalerna är ju lockande både hoppning och dressyr såklart. Kanske att söndagen den 27:e passar bäst, och att åka hem på måndag em/kväll.

   • Beata skriver:

    Vi har biljetter till dressyren
    Tänkte titta på hoppningen hemma i tv.
    Sofia kommer också hit.
    Vi måste träffas om du kommer. Du får bo här om du vill.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s