Fredag

Tyvärr trodde jag nästan hela dan igår att det var fredag så det var ju lite snopet att det var fredag en dag till.. Haha. Trött och förvirrad. 

Ikväll fick Telleman jobba lite dressyr på banan. Det tyckte han var kul. Peppad häst! ❤️ Vi jobbade med sidvärtsrörelser och förvänd galopp. Det är riktigt bra styrkegympa det. Tell är ganska stabil i förvänd galopp om jag bara ser till att inte släppa sittbenen, men när jag ber honom att sätta sig några steg och vinkla in bakbenen under sig så tycker han att jag kan dra nåt gammalt över mig. ”Sa du galoppombyte och sen springa iväg så fort jag kan? Okej!!!” 🐎💨💨💨 Hehe.. 

Det blev ganska bra iallafall. Vi blev även ganska varma båda två. Puh. Å vad jag längtar till Lisaträningen! Kanske ska vi åka till Alette och träna också sen efter det. Woho! Hon är också en redig kvinna, gillar mina tränare så mycket även om jag inte tränar så regelbundet just nu tyvärr! 

Imorgon ska jag hjälpa en kompis flytta. Han behövde nån som är bra på att backa med släp. Då är det ju bra att han känner en hästtjej. 👌🏻Det blir väl dagens träningspass imorgon, fast jag hoppas det inte tar hela dan så jag kan komma ut och galoppera i skogen sen! 😊

En annan kul grej är att jag kanske ska göra kürmusik! Det har jag aldrig gjort men det måste väl gå. Jag är ju ändå rätt bra på både musik, teknik, film och hästar. Som tur är så är det inte jag som ska rida. 😊 Det är en vän som ska göra den biten! Ska börja med att filma dem så jag kan leta bra förslag på musik som passar hästens takt och ekipagets stil! 

2 reaktioner på ”Fredag

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s