Markarbete och mys

Underbart med sol!! Jag lyckades ta mig ut till stallet lite tidigare idag, så jag hann rida medan det var ljust. 😊

Igår skrittade vi ut en långrunda med tre pållar, och idag tog Telleman och jag ett litet uppvärmningspass inför hoppträningen imorgon. 

 
Vi jobbade med lite travbommar och sen hoppade vi studs några gånger i båda varven. Tell blev så glad så han nästan tuppade av. Jag måste hoppa oftare.. 🙈 Men duktig pojk ändå, han kändes fin och rätt så lydig. Riktigt fin över bommarna. 

Försökte vara noga med att mjuka upp honom i sidorna, rida mycket tempoväxlingar, och att han skulle gå ut till ytter tygel och vara runt innerskänkeln. Det blir så himla jobbigt annars när man sitter där på hopplektionen och inte har gjort ”läxan” och hästen är stel som en planka i sidorna pga bara gått rakt fram i skogen.. 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s