Julshoppat klart ;)

I min familj köper vi inga julklappar sen länge. Däremot får man gärna köpa/göra/ge presenter till varann när man vill under året istället. Det är väldigt skönt att slippa ”panikköpa” julklappar tycker jag. Jag köper god mat istället, och kanske nåt nytt spel.

Ibland köper jag en julklapp till mig själv eller hästen, då får jag ju garanterat nåt jag vill ha och behöver! 🙂

Jag har julshoppat lite till Tell idag. Den första ”shoppingen” gick ut på att köpa ett nytt dubbdäck till släpet. Ett av hjulen låste sig förra året när det var -20 och däcket tog stryk. Ajöss 700 spänn… helt nytt var det också. Ja ja. inget att göra åt. Bra däck på släpet måste man ju ha.

dubb

Sen hittade jag en Bucas-hals på rea på nätet och även ett Horseware-lyx-tjockt fleecetäcke som jag spanat på länge åt Tell. Jag har egentligen inte hals på något av Tells täcken, har aldrig använt det, men har ändå tänkt ett tag att en ”regnhals” att plocka fram vid riktiga skitväder vore rätt så bra. Våra hästar har ju stora och fina hagar, men tyvärr inget skydd mot väder och vind. (Utom lilla Sonic som använder de stora killarna som vindskydd). 😉

smartex-rain-neck

Mitt Bucas smartex-täcke med ullfleece-foder är det allra första täcket jag köpte till Tell för drygt fem år sedan, och var länge hans enda täcke också, det har varit värt vartenda öre! Det är fortfarande det täcket som sitter bäst, håller tätt, andas och dessutom inte har en skråma. Så det var lätt värt att skaffa en hals till det täcket tycker jag. (Fast jag har som sagt väntat länge, jag är för snål för att betala 750 spänn som den förbaskade halsen kostar till ordniarie pris!!! Helt sjukt.)

horsewarefleece

Lyxfleece. Det bästa till den bästa.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s