Eländesvädret 

Nu är det verkligen skitväder. Stormårstiden.. Helt sjukt vad det blåser. Och regnar. 

Jag har inte haft någon lust att rida alls i torsdags och fredags men idag kom jag ut på en runda iallafall. Fick sällskap av gulliga Helena som äger Tromb, Tells bror (ja mest Tims egentligen! De två är ju helbröder, Tell och Tromb är bara halvbröder). Helena red tre hästar idag och jag en.. Hehe. 😁

Agneta och familjen är bortresta så Göte och jag är hästvakter i helgen (och Helena är uppenbarligen anlitad som hästmotionär) 😉 . Göte tar morgonpassen och jag kvällarna. 👌🏻 Idag var jag ju där mitt på dan också och red så då fick faktiskt mamma Thelma och fölis Thilia komma in. Fast de har täcke ute så ville de verkligen in. Och det fick de.

Var i stan i eftermiddags (liksom resten av kommunen) och var smakråd till Matias. Han är så rolig när han ska handla kläder. Först slänger han minst halva sin garderob pga att allt är helt utslitet och sen far han och handlar. Tror han köpte sex t-shirts, en skjorta, två tröjor och en kofta. På typ en timme. Och jag ba ”jag får ångest, jag hittar inget. Jag hatar affärer”..

Köpte ett par jättefina springskor iallafall på rea. Som ATT jag kommer sticka ut och springa i det här vädret.. Hahaha! Men ändå. Man får passa på när de nu ändå passade så bra. Coolt med reflexer! Och jag kan iallafall i teorin bli vältränad. 😂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s