Thank god it´s friday

Det är fredag gott folk! Dessvärre ska jag stå i affären hela helgen så jag kommer inte vara ledig än på sju dagar. Men ändå. Helg känns alltid gött.

Längtar till julledigheten, det ska bli SÅ skönt. Jag ska bara mysa omkring i tofflor och morgonrock, rida, gå på bio, bada bastu, och äta gott. 🙂 Håller även lite utkik på om det är nån rolig träning eller så som Tell och jag kan åka på. Allt sånt känns ju sjukt soft när man är ledig. Det är värre när man jobbar, och ska hem, kasta i sig nåt att äta och sen stressa iväg till nåt med hästen i mörkret.

Ni som hängt här ett tag vet ju att detta normalt sett inte är bloggen för shopaholics. Jag hatar shopping och outfits och allt vad det nu är. Bra kvalitetsgrejor och nåt fint schabrak eller klädesplagg i all ära, det har jag väl inget emot i sig, men jag tycker det är för mycket konsumtionshets rent allmänt, och en stor del av ridsportbloggarna håller på med sånt. Jag tycker det är tråkigt om allt bara ska handla om prylar och pengar. Jag får ont i magen av sånt.

Bara för det har jag själv gått helt bananas och köpt ett nytt bett, en ridkjol, ett halstäcke, ett fleecetäcke och en barbackapadd på sistone. Heh! Så går det när man inte lever som man lär… 😉

bombersbett

Ska bli intressant att prova detta bett. Har hört mycket bra om Bombers-betten. Detta hittade jag på rea i en islandshästaffär. 

Telleman ska få ett litet gympapass ikväll, får se vad vi hittar på. Igår var jag hästledig och var på syjunta istället för första gången i mitt liv. Jag är egentligen rätt kass på att sy och min symaskin från 70-talet är bortglömd och trasig (sen jag sydde i ett hästtäcke med den..). Om jag syr nåt så är det alltid lagning som gäller. Typ lappa jeans och så. Men syjuntan var framför allt trevlig för att vi var ett gäng goa tjejer som hade sjukt kul, snackade om allt möjligt och drack whisky och glögg. Myyyys!!! Till råga på allt kunde jag låna en symaskin och sydde fast en paljettluva från en barn-luvjacka på en annan luvjacka. Så nu har jag en glitterhoodie! Yeiy! Sjukt stolt med min punk-sömnad. Världens krokigaste söm och med tråd i helt fel färg. Det syns inte så mycket. Blinded by the light, liksom.. 😀

Skärmavbild 2015-12-11 kl. 13.28.52

Nu ska jag ha på mig min glitterluvtröja ända fram till tjugondag knut. Minst. 😉

 

 

3 reaktioner på ”Thank god it´s friday

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s