Svullohäst

Igår red Agneta och jag ner till ridhuset och gympade pållarna. Tell var helt tjock och däst, de fick en ny bal i hagen igår och verkar BARA ha svullat heeeeela dagen… Det var en hel del att mocka efter oss i ridhuset kan vi säga. Det tog en bra stund.

De har ju fri tillgång på hösilage ute, och det var ju inte så att de varit utan mat i flera dar direkt. De får såklart en ny bal direkt den gamla är slut. Men av nån anledning tror de att nån närsomhelst kommer ta bort den igen, bäst att passa på att vrål-käka!!

Han var fin att rida iallafall, kändes väldigt bra på slutet. Jag försöker kämpa på så gott jag kan med Alettes ord ringandes i öronen. Försöker få till nån träning för Anna här framöver också, jag behöver underhålla min ridning känner jag. Och få inspiration. Särskilt så här års behöver jag verkligen träna!! Vi har en helgkurs i hoppning för Mats inbokad i början av januari iallafall. Det ser jag fram emot!

Utsikt mot Växjösjön från mitt jobb


Det är klart och kallt ute, så härligt med strålande sol. Synd bara att man måste jobba, hade varit fint att skritta ut i solskenet. Längtar till julledigheten så jag nästan smäller av.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s