Rudolf?

Alltså, jag dör vad gullig Tell blev i Shivas ren-diadem. Ser ni lilla Thilia i boxen till vänster? Hon och mamman tränar sig att vara i olika boxar lite då och då. Hon bara älskar sin morbror Tell, gnäggar jämt till honom, och hon tycker SÅ mycket om honom även när han har ett pinglande diadem på sig! Lilla gullenos! ❤

Tell brydde sig inte ett smack om filt-diademet. Han är väldigt trygg på så sätt, man kan sätta pinglande saker på huvet på honom, rida över prasslande presenningar och vaja med en stor flagga sittandes på honom. Bara han får vara nära andra hästar så är han hur cool som helst. 🙂

IMG_8214

12342397_10153363320472462_7060180426788077187_n

Hunden Shiva som vi fick låna diademet av. 🙂

Jag har ägnat mig åt musik i flera timmar idag. Jag har varit i Blekinge också. Det är så sjukt fint. Och jag har många fina vänner där som jag är så glad för. När jag blir gammal ska jag bo på en gammal gård vid havet i Blekinge tror jag. Jag måste bara vinna på lotto först.

Hittade en sjukt fin Blekinge-gård på hemnet, kolla så mysigt!! Det här är liksom max vad jag skulle kunna tänka mig att låna. Fast jag vill ju inte ha egen hästgård egentligen, jag är för lat, för morgontrött och har för lite pengar för det. Dessutom vill jag nog inte bo i Hallabro. Jag trivs otroligt bra precis här där jag bor. Men ändå! Skit i det. Jag har kört förbi den här gården massor med gånger, den är verkligen urmysig. Och till ett hyfsat pris. Vill nån flytta hit? Komsi komsi! 🙂

3 reaktioner på ”Rudolf?

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s