Längtar till jullovet

Det kanske är såhär varje år, men jag kommer inte ihåg att jag nånsin längtat så mycket efter att vara ledig! 

Det har jag antagligen. 🙂

Sen är det där ju alltid lite lurigt, jag ser framför mig att jag bara ska ligga i soffan och kolla på film och äta Alladin-choklad. Sen i verkligheten så står jag i affären, bokför en jävla massa, rider varje dag, repar med mitt band och kör bil 20 mil om dan, försöker hinna i kapp en massa som är eftersatt i hemmet, kapar ved, sätter ihop musik till en kür, städar sadelkammaren, redigerar film, lagar bilen.. hehe. Ja ni hör ju.

Hur som helst så lever jag ännu i illusionen att jag ska vara LEDIG och bara SLAPPA. Hahaha. 🙂 Här är vad jag tänkt göra med Tell i julhelgerna/början på januari! Vad har ni för planer?

 • Mellandagarna – träna för Anna i ridhuset. Iallafall en gång.
 • 30/12 Dressyrträning för Alette hela dagen med fika och mys (och svett) med massa goa dressyrnördar. I ”vårt” ridhus i Södra Åreda! Yeiyyyy! Alette kommer alltså till oss! 🙂
 • Eventuellt åka till Linda Algotsson och rida inomhusterräng EN dag. I så fall åker vi en liten delegation härifrån.
 • 9-10 januari Helgkurs i hoppning för Mats Torstensson. Hurra! Ska bli så kul. Det är i Risinge. 3 km bort. Smidigt!

Här är en gammal film från en Matskurs i januari, de brukar vara så himla bra för att komma igång inför nya säsongen! Det är lite av en tradition att vi är med där. Sen börjar våra vanliga Jens-träningar lite senare, så då har man ”tjuvstartat” redan. Super! Ska försöka muta lite folk att filma det vi ska göra nu i jul så jag får lite nya filmer.

Hoppkurs för Mats i Risinge jan 2014 from Ida Qvarnström on Vimeo.

7 reaktioner på ”Längtar till jullovet

 1. idooooos skriver:

  Snyggt! Iår (2016) är det tametusan du som rider 110 på Tell!

  Jag har, för en gångs skull inte just något roligt planerat kommande tid. Det är bara mörker. Haha!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja jag får ta mig samman och bara göra det. 🙂 Hahaha.. bara mörker.. ja du, det har du iofs rätt i! Haha! 😉 Men jag såg minsann din tävlings-intresse-lista (eller vad man ska säga) på instagram, grymt mkt kul ni har att se fram emot nästa år! Woho!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s