Längtar till jullovet

Det kanske är såhär varje år, men jag kommer inte ihåg att jag nånsin längtat så mycket efter att vara ledig! 

Det har jag antagligen. 🙂

Sen är det där ju alltid lite lurigt, jag ser framför mig att jag bara ska ligga i soffan och kolla på film och äta Alladin-choklad. Sen i verkligheten så står jag i affären, bokför en jävla massa, rider varje dag, repar med mitt band och kör bil 20 mil om dan, försöker hinna i kapp en massa som är eftersatt i hemmet, kapar ved, sätter ihop musik till en kür, städar sadelkammaren, redigerar film, lagar bilen.. hehe. Ja ni hör ju.

Hur som helst så lever jag ännu i illusionen att jag ska vara LEDIG och bara SLAPPA. Hahaha. 🙂 Här är vad jag tänkt göra med Tell i julhelgerna/början på januari! Vad har ni för planer?

  • Mellandagarna – träna för Anna i ridhuset. Iallafall en gång.
  • 30/12 Dressyrträning för Alette hela dagen med fika och mys (och svett) med massa goa dressyrnördar. I ”vårt” ridhus i Södra Åreda! Yeiyyyy! Alette kommer alltså till oss! 🙂
  • Eventuellt åka till Linda Algotsson och rida inomhusterräng EN dag. I så fall åker vi en liten delegation härifrån.
  • 9-10 januari Helgkurs i hoppning för Mats Torstensson. Hurra! Ska bli så kul. Det är i Risinge. 3 km bort. Smidigt!

Här är en gammal film från en Matskurs i januari, de brukar vara så himla bra för att komma igång inför nya säsongen! Det är lite av en tradition att vi är med där. Sen börjar våra vanliga Jens-träningar lite senare, så då har man ”tjuvstartat” redan. Super! Ska försöka muta lite folk att filma det vi ska göra nu i jul så jag får lite nya filmer.

Hoppkurs för Mats i Risinge jan 2014 from Ida Qvarnström on Vimeo.

Annonser

7 reaktioner på ”Längtar till jullovet

  1. Snyggt! Iår (2016) är det tametusan du som rider 110 på Tell!

    Jag har, för en gångs skull inte just något roligt planerat kommande tid. Det är bara mörker. Haha!

    1. Ja jag får ta mig samman och bara göra det. 🙂 Hahaha.. bara mörker.. ja du, det har du iofs rätt i! Haha! 😉 Men jag såg minsann din tävlings-intresse-lista (eller vad man ska säga) på instagram, grymt mkt kul ni har att se fram emot nästa år! Woho!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s