Julstress och stallfix

Jag fattar inte varför jag är så stressad, men vissa dagar är det väl bara så. Jag som inte ens köper några julklappar eller firar jul så värst traditionellt… men det kan tydligen drabba en ändå. 

Hade sjukt mycket på jobbet. Sen ett möte med en förening jag är med i, sen musiklektion med Wilma (genrep inför vår julkonsert), sen stallet. Kör omkring med en julskinka, en enorm domkraft, en såg, en julgran och en musikanläggning i bilen. Hahaha…

Imorgon kommer mamma. Det kanske är därför jag är stressad. Vi brukar alltid ha så lugna jular med vänner och eventuellt lite familj. Äta smörgåstårta eller nåt annat man gillar, och kolla på film. Typ så. Lugnt kommer det förhoppningsvis bli i år också, tror jag iallafall. Det var flera år sen jag firade jul med mamma sist. Det brukar iofs vara trevligt. Minns en gång i Arjeplog när mamma hade hyrt sprillans nya sport-skotrar till hela familjen och vi körde fast i djupsnö (det hade kommit c:a en meter nysnö under natten, men vi skulle prompt upp på nåt jäkla fjäll ändå) och mamma välte med skotern in under en gran i lössnön. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag.

Jag orkade inte rida, jag hjälpte Henrik köra ut två balar hösilage istället med traktorn. Sen glömde jag Bibbis kryckor i stallet, som jag lovat köra förbi med hemma hos dem här i Åryd. Suck. Nåja. Det blir nog jul iallafall. Uppenbarligen klarar sig ju Bibbi rätt bra utan kryckor eftersom hon glömt dem!

Telleman ska få springa fint imorgon istället, då jag har jag bestämt date med ridfröken-Anna (Novas matte ni vet) i ridhuset. Anna ska väl rida själv antar jag men jag brukar kunna få bra hjälp ändå. Så jag dumpar av mamma hemma med glöggen och åker och rider. Bra plan va? 🙂

Men det bästa!! Vi ska hoppa inneterräng hos Linda Algotsson den 4:e januari!!! Bästa jullovet EVER! Wohoooo!!!!!! 😀

IMG_4915

IMG_4945

Ärligt talat har jag inget emot om det blir en grön MILD jul i år! Faan vad kallt det var förra året när vi var hos Linda! 

 

 

2 reaktioner på ”Julstress och stallfix

  1. idooooos skriver:

    Jag tror faktiskt alla blir julstressade, på ett eller annat sätt. Jag blir också stressad, fast jag knappt gillar jul & vi inte köper julklappar längre (men Peter brukar få, samt mina systrars barn)
    Inomhusterräbg verkar så jävla kul! Såg att dom skulle ha på runsten, men det är typ 18 mil enkel väg. Inte värt det. Kanske att en ridklubb i Uppsala kommer ha, då kommer jag åka!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s