Snö, hoppsadel och lycka!

Jodå, skon sitter kvar fortfarande och jag är såååå tacksam!! 

Idag har det snöat en hel del, så mysigt att det blev lite ljust! Och knagglet i hagarna blev lite bättre.

Tell fick följa med ner till ridhuset och galoppera. (Igår tog vi bara en skrittrunda eftersom han fortfarande var lite varm i hoven). Åh vad lycklig han var! Och jag med. Han var så himla fin! Ojojoj så roligt det är att rida. Tack gode gud för den snälla hovslagaren Stefan som ryckte ut i förrgår. Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker till Linda Algotsson och tränar inomhusterräng. Tyvärr åker syrran hem samma dag så hon kan inte följa med 😦 Men men, det ska bli sjukt roligt ändå.

Att göra innan dess: Klippa Tell (för tredje gången) och byta till dubbdäcken på släpet. Bläh. Trodde jag skulle slippa dubb och kunna köra med mina allvädersdäck i vinter men nu när det ändå blev vinter på riktigt så känns ju dubbar säkrast. Tusan… 😉

Skärmavbild 2016-01-01 kl. 18.13.07.png

Nu är det snart dags för nyårsbastu!

Hej svejs med er!

   
  

 

2 reaktioner på ”Snö, hoppsadel och lycka!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s