Det går upp och det går ner

Dessa djur alltså. Mina arma nerver.. 

Syster Anna och jag har varit i stallet jättelänge idag. Fixade och donade, bytte däck på släpet (hemma visserligen), mockade, klippte Tell, fikade, avslutade med att gå ner till ridhuset. Han kändes toppenfin, om än något vintersprallig, och så mitt i allt blir han bara skithalt på höger bak. 

Jag hoppar av, syrran springer med honom, det syns lite. Jag springer med honom, syrran säger att inget syns. Jag hoppar upp igen, han är inte halt längre. Inte varm i hoven, inget som fastnat.. Kan han ha trampat på en sten eller en hård barkbit?? Eller är det en begynnande hovböld? 

Jag vet inte om det blir nån träning imorgon. Jag som vill så gärna! Men jag kan ju inte åka dit om han inte är fräsch. Såklart. Som jag tänker nu så får vi försöka kolla honom imorgon f m innan vi lastar. Springer han fint då får han åka med. Annars blir vi hemma. 

Ibland önskar man verkligen att de kunde prata de där djuren.. 😥 

2 reaktioner på ”Det går upp och det går ner

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s