Ni kommer inte tro mig

Tell har slagit till på ännu en tappsko. På samma hov naturligtvis. 

Ååååååå vad less jag blir!!!! 😡😫 

 

väldigt oskyldig och söt

 
 

detta är en syn jag är NÅGOT less på nu

 

Jag får försöka ringa Johan. Hoppas han kan snabbt, men jag får väl utgå från att han inte kan förrän nästa v. Jag orkade inte leta skon, det är skitkallt och mörkt. Dessutom mer snö nu än vid förra tappskoincidenten, så jag hyser tyvärr inga stora förhoppningar om att hitta den. Förbaskade Houdini häst!!

Jag vet inte om det går att ta sig ner till ridhuset om jag inte fått på skon, det är stenhårt och dessutom väldigt väl grusat. Antagligen kommer det kännas i en barfotahov..  Han verkar inte så öm den här gången iallafall, men det kan han ju bli. Suck. 🙈

5 reaktioner på ”Ni kommer inte tro mig

    • Ida Qvarnström skriver:

      Jo det kan han vara glad för. Att han är söt alltså. 🙄😂 Ja herregud jag fattar inte heller. Bak dessutom. Samma hov hela tiden.. 🙈 snart finns det väl inget kvar att spika i. Arghhhhh!!!!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Nu förstår jag PRECIS de stackars hästägare som blir gråhåriga i förtid pga tappade skor var och varannan dag. Jag har inte uppskattat tillräckligt hur bra jag hade det!! Två tappskor på sex år. Och nu tre tappskor på två veckor. 😳😫😩

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s