Nyårslöften i efterhand

Jag kom aldrig på nåt särskilt nyårslöfte till nyår (förutom att försöka bli bra på att rida, vilket återkommer varje år 😁). Men nu har jag kommit på lite!

Skriver mina löften här så ni kan skälla på mig om det går dåligt.

– Läsa mer böcker! (Jag älskar att läsa men tänker att jag aldrig hinner ta mig till biblioteket). Men nu har det redan blivit ändring på det. Så nöjd! Ikväll har jag legat i badkaret och druckit vin och läst ”Om hästar, män och andra djur” av Nina Lekander. 😄👌🏻

– Gå mer på bio. (Fast jag jobbar med film så bor jag ju även på landet och är sjukt lat. Och ser för lite film på bio. Så jag borde verkligen bättra mig! Filmfestivaler räknas nästan inte).

– Fjällvandra! (Om man har häst så blir sånt aldrig av för det kommer en massa hovslagar- och veterinärräkningar, ridläger, fälttävlan och Gud och hans moster emellan). Men i år SKA jag återse min fasters gamla ark uppe i Björkliden! Annars äter jag upp mina skor.

– Börja styrketräna eller vad faan som helst. Nåt man kan göra på arbetstid. (Vi har friskvårdsbidrag på mitt jobb och vi får träna 1 h i veckan på betald arbetstid. Tror ni jag tränar? Nja. Jag tar ut min timme ibland och åker och rider. Men 1500 spänn om året har jag aldrig fått. För ridning är ju inte friskvård.. Det hade ju varit fint om jag hade fått 15 000 i bidrag under de här 10 åren som mina kollegor fått, ridning är dyrt. Men men. Nu får jag sluta sura för det och köpa ett träningskort. Eller simma. Eller yoga. Ni vet. Så jag kan bli bättre på att rida. Det är enda anledningen).

Jag får försöka komma på några bra mål som jag vill sikta på under året med den här stollen också.. det kommer. 😊

 

5 reaktioner på ”Nyårslöften i efterhand

  1. idooooos skriver:

    Jag har oxå 1500:- om året att plocka ut. Tror du jag använt det? Någonsin? Nej.
    Så det kan bli ett nyårslöfte för mig med! Använda mina 1500:- 2016!

    Jag vill också fjällvandra!! Snälla om jag får följa med!!! 😍

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s