Ingen fälttävlan på ribban i år

Usch så tråkigt, det blir ingen fälttävlan på Ribersborg i Malmö i år! Neeeej!!

Får hoppas att de får ordning på ekonomin och samarbetet så att det kan komma tillbaka. Det är en sån himla underbar tävlingsplats att vara på! Fantastiskt fint med havet och Öresundsbron och allt. Det måste vara helt magiskt att rida där. Särskilt fälttävlan. Jag har ju bara varit och tittat på.

Som ”tröst” så kör ju två nya event igång i år iallafall. Hovdala International Horse Trials har på sikt tänkt bli Sveriges Badminton, det låter ju lovande. 🙂 Dit ska jag i år och spana har jag tänkt mig! Jag har beställt kanonväder. Och hoppas kunna hitta en bra terränghjälm på mässan om jag inte gjort det innan…

12079512_1483976031905769_8425809202714069893_n

Sen ser jag fram emot Elmia Scandinavian Horse Show också, i Jönköping 26-30 oktober. Borde absolut vara värt en liten roadtrip norrut. Kul att nåt stort hästrelaterat händer i Småland och inte bara i Skåne! 🙂

Falsterbo hoppas jag kunna åka till i år igen, såklart, det är alltid härligt. I år vill jag se huntingen!!

Har ni några roliga hästevenemang ni vill åka på i år?

Nu får jag ta mig i kragen och börja spana lite på vad jag vill göra med Tell också i år… Känner mig lite vidskeplig på nåt sätt, känns som att han kommer bli skadad bara jag planerar nåt kul. Fast jag fattar att det inte funkar så. Tror jag. Hoppas jag. 😉

 

 

4 reaktioner på ”Ingen fälttävlan på ribban i år

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s