Duktiga rallyhezt!

Det gick finfint på hoppningen igår. Det var så roligt! 

Det blev en riktig kompisgrupp bestående av mig, Sara, Frida och Anna. Fina vänner allihopa! 👌🏻Woho! 😊 Vi rider ju inte alltid i samma grupp, men denna gång blev det så. 😄  Alla var jätteduktiga. Annas unghäst Fayal fick gå lite enklare övningar än de äldre pållarna, men som han hoppar! Sötkorven!! Lätt som en plätt.

Det var mest markarbete och några gymnastik-serier. Mycket bra och nyttigt! Tell låg på som en speedad racerkamel och var så glad och peppad. I början var det lite svårt att få honom att hålla sig i trav (galopp på stället och bocksprång var mycket roligare) men han kom till ro rätt snabbt ändå och började jobba och frusta. 

Det fina var att fast han var taggad till tusen så lyssnade han ändå, så det var inga större problem att komma rätt på övningarna ändå. Man kan inte bromsa för mycket när de är pigga, måste försöka rida med hästen och det lyckades jag med tycker jag. Tur att vi har tjuv-tränat både för Linda och Mats, annars hade jag nog kunnat fastna lite mer i bromsen tror jag. 

 

törstig! så skönt att de har uppvärmda vattenkoppar i hagarna. Tell dricker bra både ute och inne.

 
Det är skitkallt här nu igen, men väldigt fint! Ska nog ut och ta ett race i snön ikväll med Helena hoppas jag! Alvar-rundan borde gå att ta sig igenom nu, den är superhärlig när det är mkt snö! 👏🏻👏🏻👏🏻😄

Igår var det så starkt månsken när vi red hem från ridhuset att vi inte behövde ha på pannlamporna. Så magiskt! Som att rida i ett konstverk.

   

Mitt Sprenger-bett som jag inte använt på länge, tyckte jag inte kunde rida på det. Nu är det detta han går allra bäst på! i både hoppningen och dressyren!

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s