Världens mest peppade häst

Tell och jag har varit och tränat WE på Bergunda (alltså i Växjö) ikväll. Så roligt!

  


Tell höll seriöst på att dö av lycka. Woho! Aktivitet!!!

Det var öppen träning vilket innebar att alla red runt hur som helst, det var nog 8-9 ekipage i ridhuset när vi kom. Tell hoppade omkring som en glad gummiboll och jag försökte mest vara ur vägen för folk. Och samtidigt rida så min häst skulle sluta sprattla och börja jobba istället.. Ähum. Inte så lätt.

På slutet när det inte var så många kvar så var han iallafall jättefin och slappnade av. Bästa bästa häst! ❤️ 

Alltså vi måste ut och tävla lite WE. Det kan nog gå lite hur som helst, men å vad roligt det är! Perfekt för en aktiv pålle som behöver uppgifter, och för en slö matte som då måste rida ordentligt.. 😉

Nåt som är lite kul är att jag hade fullt sjå när jag skulle hem med att Tell inte skulle springa in i släpet själv. Han var så att säga lika peppad på att åka hem som han var att åka dit. Jag fick säga till honom att vänta. Jag ville gärna få av sadeln och få på fleecetäcket, sånt är ju lite lättare utanför släpet. Sen var det varsågod, då slank han glatt in efter vad han själv tyckte var en evighet. Det var helt mörkt och jag hade inte orkat tända i släpet heller, men då märker jag att en ponnyfamilj står bredvid och bara gapar. ”Mamma hon fick säga till sin häst att INTE gå in i transporten”!!

Man blir lätt hemmablind och många saker bara blir normalt. 😊 Det har ju funnits en tid när jag helst inte ville åka nånstans själv med Tell, hade hjärtat i halsgropen hela tiden när jag körde och hade smått panik över både hur jag skulle få in och ut honom ur släpet på ett någorlunda säkert och lugnt sätt… Det har jag som ni förstår inget problem med längre. 😁

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s