Alette-träning ikväll!

Jag har raskt beslutat mig för att detta blir en vecka i dressyrens tecken. Tell hade nog gärna fortsatt med WE, uteritter och hoppning, men vi får ju variera oss lite. Det blir nog en del av den varan också i veckan. 🙂

Det har tinat upp på vägarna så plötsligt kändes det ändå överkomligt att köra en timme genom mörka skogen ner till Långasjö ikväll. Alette-träning, ska bli skoj! Jag missade ju träningen för henne i julas på grund av Tells tappsko-kavalkad. Men nu äntligen!

alette2

Fin bild på Alette och en hingst

Det enda dåliga är att jag gjorde illa ryggen i förrgår när jag bar en 200 kg tung WE-bro men det känns mycket bättre idag jämfört med igår. Då pausade jag från ridandet och vilade mig. Men idag är jag grymt ridsugen igen! (Det kan förresten vara en kombination av att jag bar för tungt OCH fick stå med en tung slägga och slå loss ett hjul som satt fast på mitt släp också innan jag kom iväg… heh…)

På torsdag ska Sara och jag trimmas av Anna i ridhuset här hemma. Så roligt! Älskar träning. Det är möjligt att Tell inte kommer tycka det är lika kul, men det är ju nyttigt och bra för oss båda (meningen är ju att det ska vara det iallafall). Hoppas få till en bra känsla på båda träningarna. ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s