Ibland gör jag annat

Jag hade tänkt rida idag men det hinner jag tyvärr inte. Så blir det ibland. Även om ridbanan för en gångs skull är ridbar… 😃🙈

Jag önskar ibland att jag bara höll på med hästar, men det är ju rätt fint ändå att jag har andra intressen också. Jag känner mig ofta ganska splittrad och det pendlar mellan att jag är väldigt nöjd och glad med det jag faktiskt gör, och otillräcklig och fastnar bara i vad jag inte gör eller vad jag inte hinner. Men på det stora hela är jag ändå väldigt glad och nöjd och tacksam. Jag har det så sjukt bra. Jag är en blandning mellan ambitiös mångsysslare och fullständig slacker.. haha! 😀

Mina icke hästintresserade vänner: ”Du håller ju BARA på med hästar hela tiden. Jag begriper inte hur du hinner, det verkar ta så sjukt mycket tid. Och pengar!”.  (Då har de ändå inte en aning om exakt HUR mycket tid och HUR mycket pengar).. hahaha!

Mina hästintresserade vänner: ”Jag fattar inte hur du hinner med så mycket annat utöver hästarna. Det är inte klokt”!! 

Idag har jag mekat lite med min gamla Volvo, buskört i skogen med den och kört hem den till en kompis garage. Älskade bil. Ångesten om jag inte har råd att laga den till våren vill jag inte ens tänka på! Men nu står den inomhus iallafall bredvid en orange kompis av samma årsmodell. 😊

Ikväll är det kulturnatten i Växjö och är det något som fått stryka på foten sen jag skaffade häst så är det deltagandet i kulturlivet.. 

(Men det är inte bara det att jag har häst, det är också att jag bor på landet och ofta är för lat för att ta mig in till stan när jag är ledig).

Så jag gör lite punktinsatser då och då. För mina vänner och för mitt eget välmående. 😊 Ikväll blir det alltså kulturnatt deluxe, med middag och lyxöl och teater, musik, konst, vänner och hela faderittan. Ska bli fint. ❤️

kulturnatten-2016-1-800x600

Årets affisch till kulturnatten, skapad av konstnären Therese Hägeby

Hoppas ni har en skön helg allihopa! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s