My little pony

Det blev ridbanan idag. Woho! Sa Tell som längtade efter aktivitet och var taggad till tusen. 

  

Det gick ganska bra. Helt okej. Lite vilt, men det får man väl ta ibland. Glad och lycklig häst utan hosta i vart fall, och han känns sjukt vältränad just nu! Väldigt fin i kroppen. Nåt måste jag ju ha gjort rätt. 

Jag är evigt tacksam över att jag inte red ut, hade blivit lite väl spännande i blåsten att försöka komma förbi grannarna som eldade i ETT hela dan. Jag förstår att de får elda hur mycket de vill på sin egen tomt, men de skrämmer ju livet ur precis alla bygdens hästar. Det är inga små brasor precis. Vete tusan vad man ska göra alltså. Om det går att göra nåt. Dessutom tycker jag det verkar livsfarligt att elda när det blåser halv storm! Tänk om det blir skogsbrand. Ja, jag är lite less som ni hör. 

  

2 reaktioner på ”My little pony

  1. Beata skriver:

    Tror inte det är ok att elda när dom helst. Inte om det är planlagt område i alla fall.
    Vi eldar också lite hipp som happ men har ju grannar långt bort bara.

  2. Ida Qvarnström skriver:

    Detta är ju verkligen landet, så de har ingen som bor så nära så det stör av den anledningen. Ingen aning om det är planlagt område. Det kan man ju ta reda på iallafall. Det största problemet är att grusvägen som går förbi dem (och vårt stall) är väldigt populär för hästekipage, om inte annat för att komma ut på andra fina rundor. Så man ”måste” ju förbi deras gård. Och elden är 2 meter från vägen. Såg att de hade hovspår i gräsmattan (fast jag är helt oskyldig)! Vi måste nog försöka prata med dem på något sätt innan det blir ännu sämre stämning (och dessutom farligt, vilket det redan är på flera sätt).

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s