Hej från GBG

Jag är alltså i Göteborg några dagar med jobbet, hela filmsverige är här.. Mkt att göra men lite film har  jag hunnit se iallafall. 

Längtar hem till min hästracka. Fick tyvärr en rapport att han inte verkar helt fräsch i höger bak.. 😭 Jag får väl undersöka detta när jag kommer hem. Säger bara FAAAAN!!!! Han som varit så pigg och fräsch! 😥 

Gulligt iallafall att han gnäggade och tiggde godis mot Agneta när han hörde min röst i telefonen, han brukar aldrig göra så mot henne annars. Lille pållen. Imorgon kommer jag hem som väl är! ❤️

3 reaktioner på ”Hej från GBG

 1. idooooos skriver:

  Nej fy.. Usch. Det är så jävla jobbigt att ha en häst som till och från inte är fräsch. Det sätter sig så mycket i huvudet & jag hatar att ta ut hästen på lina & se det själv.
  Lider med dig.. 😔 Hoppas han är okej, trots allt ❤️

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja fy helvete. Just nu vill jag bara gräva ner mig och dö. Varför är det alltid att sånt här kommer som en blixt från klar himmel och bara slår ner på en?? Jag som för en gångs skull hade slutat noja mig nästan helt och bara är så glad och tacksam över att han är (var) så fräsch. Arghhhhhhhh!!!!! Jaja. Jag är på tåget hem, vi får se vad det kan vara för ngt. Kan tänka mig att det är det jävla knäet igen, helvetes skit. Ja hoppas det går att laga iallafall vad det nu än är. Man kan ju verkligen bli deprimerad för mindre. Vi får hålla tummarna. Tack fina du ❤️

   • idooooos skriver:

    Ja jag förstår dig till 100%
    När jag oroar mig för Pantis går jag in i någon slags psykos, allt annat bleknar, INGET annat känns kul eller känns viktigt. Det är så fruktansvärt jobbigt att älska ett djur så mycket, samtidigt som det är ett privilegium (nu skrev jag nog fel, men du fattar) Det gör en ju otroligt sårbar.

    Har som sagt sagt det förut, FAN att du inte har närmre till Sala & Sven 😔

    Kram kram kram. Saknar dig massor!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s